Ny kamera?

Jag har fått ett bra erbjudande på en likadan kamera som jag hade innan (Canon G9). Nu kommer problemet: jag får tydligen inte ut något på försäkringen och jag är en fattig student. Katarina har gulligt nog erbjudit hjälp men mina föräldrar har sagt att man inte ska låna pengar, ens av en kompis. Nu är frågan om mamma ställer upp. Om hon inte gör det, ska jag ta Katarinas erbjudande och gå emot vad mina föräldrar lärt mig?

Jag hoppas att jag bara från klar himmel sådär kan få en million eller något. Det hade underlättat. Jag tycker allt att alla läsare kan skänka 50 kr var så borde jag ha pengarna inom en snar framtid! Visst är det en bra idé?

Kommentarer
Postat av: fröken elin

näääe inte när det kostade pengar. då sket jag i det:P jag är inte riktigt så desperat.. ännu! 8)

2009-04-20 @ 23:40:30
URL: http://frokenelin.blogg.se/
Postat av: johanna

Jadå mår lite bättre nu :) ja det är mäkligt att man kan få olika behandlingar av personal i samma företag.... det gäller helt enkelt och hamna hos rätt person :)

2009-04-21 @ 09:37:38
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: kickan

jag skulle lätt kunnat hjälpa dej med 50 kr om det behövdes för jag tycker att du ska ha den där kameran jag tycker du är värd den .. et t sådant erbjudande är dumt att låta gå förbi

2009-04-21 @ 11:23:07
URL: http://juliusson.bloggagratis.se
Postat av: Frida

Vad har hänt? Har din kamera blivit stulen? Så jäkla trist när sånt händer... verkar ju sjukt dåligt att försäkringen inte täcker det.

2009-04-21 @ 11:56:07
URL: http://fridasofia.se/blogg

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback