Akademiker eller vanlig svensson?

Igår fick jag lite skäll från min kära akademiker till vän, Klass-Ida, att jag då inte kunde skriva "la" i bloggen utan borde skriva uttryck som "väl" istället då det låter mindre som talspråk. Jag antar att det betyder att jag använder mig av en hel del akademiska uttryck i bloggen och att den är rätt "clean". Det är bra tycker jag, det är just så jag vill ha min blogg nämligen. Personlig men saklig. Jag tycker själv att jag lyckats med min blogg. Visserligen har antalet läsare sjunkit sen jag hade bloggagratis.se (ibland har jag fler läsare där än här och då är jag inte ens aktiv på den bloggen sen i december). Jag vill på något sätt blanda akademikervärlden med svenssonvärlden. Jag tycker om att röra runt i grytan.

I övrigt har jag haft en dag full med smärtor, jag har fortfarande träningsvärk sen måndagens träningspass men det får man väl stå ut med. Jag känner mig som en överkörd pensionär och jag måste erkänna att mina vänner skrattar åt mina försök att sätta mig på såväl spårvagnen som på en vanlig stol. Idag insåg jag vikten av att röra sig trots träningsvärk. När jag suttit eller vart stilla får jag ont. Jag vaknade två gånger inatt av att jag hade ont. Jag tror inte ni förstår hur mycket träningsvärk jag egentligen har. Lite träningsvärk garvar jag åt men detta är sanslöst!


 

Pimp-rollator - freewebs.com
Kanske behöver jag en rollator?
Pimp-rollator - freewebs.com

Kommentarer
Postat av: Klass- Ida

Men Maddo skadade akademiker är vi allihopa :)

2009-08-27 @ 08:51:02
Postat av: Sara

Haha. Bäst du kommer i form nu då, är ju bara en vecka tills du ska vara värd :-P

Jag minns när jag hade suuuper ont i armarna. Jag klarade inte ens av att svänga en tom kundvagn. Bara skjuta på. Det gjorde såå ont i mina små armar när jag försökte putta den åt sidorna istället. J skrattade gott åt mig då...Dagen igår var okej. Dagen idag blir nog bättre (har en intressantare föreläsning att vänta idag).

Hoppas din torsdag blir gött!

2009-08-27 @ 09:47:15
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Fru Pusselbit

Minns en gång när jag simmade mycket mera än jag brukar göra i badhuset... kunde knappt gå tre dagar efteråt och oj, vad roligt mina vänner hade! ;)Hoppas att träningsvärken snart ger med sig!

2009-08-27 @ 13:19:39
URL: http://pusselbitarna.blogspot.com
Postat av: marica

jag skriver oxå mer fritt och lätt i min blogg, men nånstans måste man ju få ha en frizon :-)

2009-08-27 @ 14:13:43
URL: http://maricaaberg.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback