1-årskalas!

Idag ska jag iväg och fira Nova som blir ett år i dagarna. Det längtar jag till. Jag ska få träffa Kickan igen och Nova. För första gången kommer jag få träffa Kickans mamma också. Spännande och skrämmande. Har ju lite skräck för föräldrar men det ska nog gå bra. Utöver det följer Ida med. Blogg-Ida alltså. Det är många Idor i min omgivning emellanåt. Hehe. Tog ett kort på mig eftersom jag var nöjd med sminket. Var nöjd med bilden men när jag satt och pulade med den tyckte jag ändå bäst om den i svartvit så det är så ni får se den. Jag hade nog kunnat beskära den lite tajtare. Jaja, nöjd är jag i allafall.


Ego-kort DreamMaddo


Ida och jag ska högst troligt börja träna tillsammans också. Det blir roligt. Vi pratade om en dag i veckan. Det är ju en bra grejj att göra så vi verkligen får umgås också. Utöver det så har jag lösenordsskyddat min bilddagbok. För dig som följer min bilddagbok eller vill följa den så kan du maila mig eller skicka iväg en kommentar med mailadress så kan du få lösenordet. Jag har insett att ett liv på internet inte alltid är en fördel om du arbetar med barn i internet-åldern. Ja, du förstår nog varför den är lösenordsskyddad. Nu ska jag fixa mig iordning så jag är redo för kalas. Over and out.

Ego-kort. Tajtare beskuren
Testade att beskära den tajtare - Vad tycker du var bäst?

Kommentarer
Postat av: Ida

Fin bild. Dock ser man inte maken så bra i svartvitt. Tack för de fina orden. Ses snart! Kram

2009-08-09 @ 16:25:22
URL: http://idapersson.se
Postat av: Yvonne

Längesen jag var på din blogg.Du måste tycka om Mats kamera.Ha det så bra .Kram

2009-08-09 @ 18:29:54
Postat av: marica

Fin du är vännen!

2009-08-09 @ 21:19:54
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: Maddo

Yvonne: Hade du inte blogg? Ja, Mats kamera är liten och behändig men jag gillar nog min bättre.. :P Kan ta bättre bilder med min eftersom jag kan mina inställningar och kan ställa in den efter vad jag fotar. Mats kamera är bara en kompaktkamera. :)

2009-08-09 @ 21:21:35
URL: http://dreammaddo.se/blogg

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback