Överkörd pensionär.

Igår drog jag och Ida igång vår träning på fysiken. Vi gick rätt hårt ut på ett krafttag-pass. Ett pass med skivstång. Rätt tufft upptäckte vi när vi på darrande ben begav oss till duschen efter passet. Idag ska vi inte diskutera hur jobbigt det var att gå upp ur sängen eller ännu värre var nog att gå på bussen och röra mig överlag. Det sitter mest i benen så det är jobbigt att såväl sätta sig som ställa sig. Men jag har mig själv att skylla på att jag är så otränad. Jag känner mig som en överkörd pensionär!

För i övrigt pratade jag med min läkare idag om hur jag ska göra med detoxen. Han gav godkännande till att göra detox utan medicinen (tja.. han var la inte överdrivet förtjust i det) men tyckte att jag skulle trappa ner för att undvika bakslag. Jag tror detta kommer gå bra!

Därefter träffade jag Pernilla och vi åt en supergod lunch på stan och promenerade (ja, det gjorde ont i mina ben, känner mig som en överkörd pensionär!). Det var riktigt skönt att bara umgås, vara och prata. Ibland var vi tysta och ibland pratade vi. Men mysigt var det.

Därefter begav jag mig hem, åt och sen iväg på möte med fysikenvärdarna. Detta kommer bli riktigt nice! Jag älskar mina träningskläder redan. De är störtsköna! Personerna verkar trevliga också. Nu ska jag bara vänja mig vid att känna mig som en överkörd pensionär för det lär inte vara sista gången denna termin!


Jag i fysiken-kläder Jag i fysiken-kläder (fläck på spegeln)
Mina träningskläder - tyvärr en fläck på spegeln på helbilden..

Kommentarer
Postat av: Sara

Snygga kläder! Och BRA jobbat! Haha vet hur det känns dagen efter när man inte tränat på länge, ajaj...

Men nej, inte van vid att känna dig som en överkörd pensionär. Om du tränar regelbundet och successivt ökar i takt med vad du orkar så kommer du inte få så ont igen, det brukar vara 1-2 gången bara. Sedan blir det lätt träningsvärk. Något att trösta sig med?Iofs älskar jag träningsvärk, känns som man åstadkommit något bra då!

Kram

2009-08-25 @ 23:57:29
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: Klass- Ida

MADDO!!!!! man skriver inte slang i skriftspråk väl är mycket bättre än la. Du ska bli lärare :)

2009-08-26 @ 08:20:43
Postat av: Pernilla

Snygga träningskläder! Hoppas på att det känns bättre i kroppen idag. Hade supermysigt igår. Sköt om dig. Kram

2009-08-26 @ 15:38:52
URL: http://peque.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha när ska du vara värd då? :-DSedan skrattade jag åt Klass-Idas kommentar också. Faktiskt sant. Du må vara lite gbgare men slang passar sig inte i skrivspråk. Särskilt inte från lärare/blivande sådana! Du ska ju vara en förebild ju :-P

Hihihi.Jag däremot får skriva hur jag vill i bloggen, bara jag inte bryter mot några lagar...

2009-08-26 @ 22:47:30
URL: http://smuppra.blogg.se/

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback