Att göra det man måste är att göra det man vill.

Jag vill ha CSN så jag var helt enkelt tvungen att ringa CSN. Jag vill ha min hyresavi så jag kan söka bostadsbidrag så jag var helt enkelt tvungen att ringa mitt bostadsbolag. Så nu är det gjort och har löst sig på bästa sätt: CSN hade gjort ett snabbt beslut och studieförsäkran var utskickad. Pengarna kommer förhoppningsvis på fredag redan! Utöver det så kommer jag få en hyresavi skickad till mig tidigare så jag kan skicka in ansökan om bostadsbidrag. Det ser helt enkelt ut att lösa sig!

CSNDet är tufft att vara utan pengar. Visst har jag ett sparkonto men det ska jag ju spara pengar på och inte slösa. Exet förstod inte meningen med att bara spara pengar. Det kanske säger mer om under vilka ekonomiska förhållanden han växte upp i än om honom som person. Jag känner fler som inte ser meningen att spara pengar. Jag hade inte kunnat leva det liv som jag gjorde i somras utan sparkapital. Två månaders ledighet där man satsar på umgänge och gratisnöjen tar på ekonomin om du inte har någon inkomst! Däremot har det varit den bästa av somrar på länge så jag ångrar inte ett dugg. Jag ska se till att spara pengar nu till hösten så att jag kan ta ut lite ledighet nästa sommar också. Det är viktigt. Så fort CSN kommer igång ska jag försöka lägga undan pengar varje månad.

Nu när allt viktigt är ordnat har jag tid att slappna av innan jag beger mig till jobbet. Skönt!


Kommentarer
Postat av: thedarkcrystal

varför ska man inte spara pengar för? Är ju ett måste om man vill köpa eller göra nått roligt, eller som i ditt fall, inte vara utan pengar under sommaren när du inte får pengar från csn eller vart folk nu får pengar ifrån.

Tyvärr är det många sommissar den biten...

Eller åxå så får man leva på vatten och knäckebröd en månad för man köpt en sak som man egentligen inte hade råd med... bara välja det... :P

Kramar

2009-09-09 @ 15:19:46
URL: http://thedarkcrystal.blogg.se/
Postat av: klass-Ida

Csn har power

2009-09-09 @ 19:50:51
Postat av: Sara

Har exakt samma filosofi!Bostadsbidrag... är det tilläggslånet då eller är det det "vanliga" separata bidraget?

2009-09-09 @ 20:53:51
URL: http://smuppra.blogg.se/
Postat av: ida

haha. ja de va inte så oväntat att ja inte skulel kunan hålla mig. va verkligen perfekt. då ja tycker att blogg.se bara blivit sämre å sämre. de tror att de förbättrar men ikke. nåja. I morgon kan ja nog kolla på å fixa din header. Om ja har inspiration förstås. Kreativa saker kan man ju inte tvinga fram:) kramis

2009-09-10 @ 19:03:12
URL: http://idapersson.se
Postat av: Maddo

Klass-Ida: Skämta inte! Tragiskt att man ska vara beroende av dem. Men men, vad ska man göra?

2009-09-10 @ 21:26:16
URL: http://dreammaddo.se/blogg

Dela med dig av dina tankar:
Lite tips:
fet - *din text*
understruken - _din text_


Ditt namn:
♥ Kom ihåg mig ♥

Din mail: (frivillig/publiceras ej)

Din blogg: (frivillig/publiceras)

Kommentar:

Trackback